Versace Edp Crystal Noir

Sokos Kajaani. Tutustu lisää: Parfyymit. Tosi pehmeä tuoksu mutta raikas. Lancôme Estée Lauder Biotherm. Haluatko varmasti poistaa lahjalistan?

Versace Crystal Noir EdT tuoksu 30 ml

Lue lisää. Sokos Lahti. Luo uusi lahjalista Jatka. Tuoksun tarina Versace Crystal Noirin koti on maailmankuulussa muotitalo Versacessa, joka on näyttänyt muodin suunnan jo vuosikymmenien ajan. Näyttää siltä, ettei selaimesi tämän sivun käyttämiseksi vaadittu JavaScript Object Linking and Embedding aktiivinen.

versace edp crystal noir

Ostetaan usein yhdessä

Osoite tarvitaan myös, mikäli haluat perua varauksesi. Lahjapakkaukset Naisten lahjapakkaukset Miesten lahjapakkaukset. Hajuvesi tuotiin markkinoille vuonna ja sen on luonut Antoine Lie. Tuotekuvaus Sensuelli, kiehtova ja rohkea tuoksu, jossa on itämaisia ja kukkaisia vivahteita aistikkaalle naiselle. Sokos 70 vuotta. Emotion Rauma. Tuotteen hinta myymälässä saattaa poiketa verkkokaupan hinnasta.

polo ralph lauren huppari miehet

Crystal Noir EdT 30 ml – Versace – KICKS

Miesten niche-tuoksut. Emotion Kerava. Savarinkatu 9. Emotion Seinäjoki. Emotion Tampere Lielahti.

Crystal Noir – Versace Naisten hajuvedet |

Naaranpajuntie 3. KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. Ziaja Nivea Dove Bioderma. Ennen auringonottoa After sun -jalosteet. Emotion Helsinki Hakaniemi. Sokos Pasaati Kotka.