Mac Retina 15

Ota mac retina 15 ilmoittajaan Macfit Lähetä sähköposti Näytä numero Pahoittelut, turvallisuussyistä emme näytä numeroa juuret nyt. Langaton verkkoselaamistesti selaa 25 suosittua sivustoa. Apple huomioi tuotteen koko elinkaaren määrittäessään ympäristö­kuormitustaan. Valmiustilatesti mittaa akun kestoa sallimalla langattomaan verkkoon liitetyn ja iCloudiin kirjautuneen tietokoneen siirtyä valmiustilaan Safari- ja Mail-appien ollessa päällä ja kaikkien järjestelmä­asetusten ollessa oletus­asetuksissaan. Lue lisätietoja MacBook Pro Retina-näytöllä ja ympäristö. Kotelotyyppi Simpukka.

MacBook Pro (Retina, 15-tuumainen, vuoden 2014 puoliväli) – Tekniset tiedot

Schibsted vastaa tietojesi hallinnasta tällä sivustolla. Tekniset tiedot. Se on kaikkien aiko­jen tasokkain MacOS. L p A,m on A-painotettu keskimääräinen äänenpaineen taso mitattuna mac retina 15 asemasta pyöristettynä lähimpään 0,5 dB:hen. Nostaa ilmoituksen listan kärkeen yhden kerran, kuin se olisi uusi ilmoitus. Myös MacBook Pron suoritusteho on omaa luokkaansa ja yksi syy koneen vuodesta toiseen säilyneeseen suosioon. Liitännät Universal Serial Bus 3.

mac retina 15

Tuotteen ominaisuudet

Prosessorin välimuistityyppi L3. Bluetooth-versio 4. Vanha OmaElisa. Yhteensopivat muistikortit SDXC. Käyttökorkeus 0 – m. Kuitin tilaaminen on asiakkaan vastuulla.

hettich aamiaiskaappi

MacBook Pro Retina 15″ CTO 12 kk takuu – M

Luo Tori-tili. Tämä sivusto käyttää evästeitä palvelun toimittamiseen ja liikenteen analysointiin. Prosessorin taajuus 2,2 GHz. Jaa ilmoitus Facebookissa. Paino (fysiikka) vaihtelee kokoonpanon ja valmistusprosessin mukaan. Todellinen alustettu kapasiteetti pienempi.

MacBook Pro (Retina, tuumainen, vuoden puoliväli) – Tekniset tiedot (FI)

Wi-Fi-standardit Lue lisätietoja MacBook Pro Retina-näytöllä ja ympäristö. Taustavalaistu näppäimistö Kyllä. Se on kaikkien aiko­jen tasokkain Mac OS X. Suojaus Kaapelilukkopaikka Ei. Ilmoittaja on kieltänyt telemarkkinoinnin. Ostamalla AppleCare Protection Planin saat kolmen vuoden ajaksi asiantuntevan teknisen puhelintuen ja laitteistohuollon lisävaihtoehdot Applelta.