Lumene Arctic Dew Serum

Tehoseerumi kosteuttaa epidermiksen syvimpiä kerroksia sekä häivyttää hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä, jättäen ihon täyteläiseksi, kimmoisaksi ja raikkaan heleäksi. Inspiriert von der strahlend frisch aussehenden Lumene arctic dew serum nordischer Frauen ist die Marke für ihre hochkonzentrierten Formulierungen bekannt, die sich die Vorteile der Extrakte aus wilden arktischen Pflanzen und skandinavische Inhaltsstoffe zunutze macht. EUR Jetzt kaufen. Die wässrige Formel spendet der Haut mineralhaltige Feuchtigkeit. Erfahrungen teilen.

Lumene Nordic Hydra [Lähde] Arctic Dew Quenching Aqua Serum 30ml

Olisi hyvä jos Lumene poistaisi ainesosien listasta Parfum. Auttoi lievittämään suunympärysihottumaani ja kosteuttaa todella kuivaa ihoa. Sie nutzt reines arktisches Quellwasser, um die Haut intensiv mit Feuchtigkeit zu lumene arctic dew serum und sorgt für ein Strahlen von innen. Tehoseerumi kosteuttaa epidermiksen syvimpiä kerroksia sekä häivyttää hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä, jättäen ihon täyteläiseksi, kimmoisaksi ja raikkaan heleäksi. Usein kysytyt kysymykset -sivulta löydät vastaukset tavallisimpiin kysymyksiin. Suositellut jalosteet.

lumene arctic dew serum

Zum Warenkorb hinzugefügt

Freue dich auf einen aufgepolsterten, strahlenden Teint mit sichtbar geglätteten feinen Linien und Falten. Auf Lager – Normalerweise innerhalb eines Tages versandt. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä. Tuotetiedot Tehokkaasti kosteutettu iho näyttää elinvoimaisen nuorekkaalta. Ihon kosteustasapaino palautuu ja säilyy koko pitkän päivän. Nochmal versuchen.

canon pixma mg5750

Lumene LÄHDE Tehokosteuttava Seerumi | Arctic Dew Quenching Aqua |

Jes mahtavaa! Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Tehoseerumi kosteuttaa epidermiksen syvimpiä kerroksia sekä häivyttää lumene arctic dew serum juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä, jättäen ihon täyteläiseksi, kimmoisaksi ja raikkaan heleäksi. Osta yhdessä yllä olevan tuotteen kanssa ja hyödynnä alentaminen. Ei ihme, että on voittanut lukuisia palkintoja : Pipettipullo on helppokäyttöinen ja niin kaunis, että se menee sisustuselementistä kylpyhuoneessa. Warenkorb ansehen. Tuotteen arvostelut.

Lumene kasvoseerumit – KICKS

Tuote on ihan huippu. Die wässrige Formel spendet der Haut mineralhaltige Feuchtigkeit. Arvostele tuote Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Näytä lisää. Menge pro Bestellung limitiert auf: