Lompakkokotelo Samsung A51

Lompakkokotelo samsung a51 tuotteet Kpl. Ohut kannellinen kotelo, jonka pinta hylkii likaa ja sormenjälkiä. Tyylikäs vaaleansininen lompakko suojakotelo auttaa suojaamaan Samsung Galaxy A51 älypuhelintasi iskuilta, naarmuilta ja kolhuilta. Panssarilasin asennus ei OLE yhtään niin vaikeaa, kuin voisi kuvitella. Samsung Galaxy A51 puhelimeen sopivassa mustassa nahkaisessa DG. Kannellinen valkoinen marmori suojakotelo Samsung Galaxy A51 puhelimeen. Tilaa parhaat tarjouksemme suoraan sähköpostiisi:.

Samsung Galaxy A51 kuoret

Tyylikäs ja laadukas musta Nillkin Qin sarjan suojakotelo auttaa suojaamaan Samsung Lompakkokotelo samsung a51 A51 puhelintasi putoamisilta, naarmuilta ja iskuilta. Tyylikäs ja laadukas viininpunainen nahkakotelo Samsung Galaxy A51 puhelimelle! Hyvin suojaava ja tyylikäs 2-in-1 yhdistelmäkotelo Samsung Galaxy A51 älypuhelimelle! PU-nahkaisen kotelon sisäosan valmistusmateriaali: joustava ja murtumaton TPU-muovi. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

lompakkokotelo samsung a51

Löydä täydelliset Samsung Galaxy A51 kuoret

Samsung Galaxy A51 kuoret. Älä enää katso. Suojaa Samsung A51 näyttö Tee niin kuin monet muut asiakkaamme ja suojaa näyttösi Samsung Galaxy A51 panssarilasilla tai osta muu Samsung A51 näytönsuoja. Tuotteita yhteensä 42 kpl. Suojakuori pitää puhelimen ehjänä vahingon sattuessa. Yhteystiedot B-to-b-myynti Loistopalvelua puhelimen suojauksen parissa jo vuodesta Kotelon sisäosa on valmistettu TPU-muovista, mikä on murtumatonta ja joustavaa materiaalia.

hp pro book 4720s

Samsung Galaxy A51 kuoret, panssarilasit ja suojalaukut

Tyylikäs kullanvärinen Dux Ducis suojakotelo auttaa suojaamaan Samsung Galaxy A51 puhelintasi putoamisen aiheuttamilta vaurioilta, lompakkokotelo samsung a51 ja naarmuilta. Ohut ja kevyt kannellinen suojakotelo, jossa on upea nahkakuvioitu pinta. Koteloa voi käyttää kätevänä pöytäjalustana vaikka videoiden katselussa. Suojaa Samsung A51 näyttö Tee niin kuin monet muut asiakkaamme ja suojaa näyttösi Samsung Galaxy A51 panssarilasilla tai osta muu Samsung A51 näytönsuoja. Lompakkokotelossa on kolme luottokorttipaikkaa, magneettiläpällä sulkeutuva kansi, pöytäjalusta-toiminto ja tasku esim.

Samsung Galaxy A51 kuoret – Valitse MyTrendyPhonesta

Taipuisasta silikonista valmistettu suojakuori ei murru käytössä. Kuoressa on viistomainen pintakuviointi, minkä ansiosta kuori pysyy tukevasti kädessä. Samsung Galaxy A51 Suojakuori – Kuningas. Tyytyväisyystakuu 30 pv. PU-nahasta valmistetun kotelon sisäosa on pehmeää, taipuisaa ja murtumatonta TPU-muovia. Öljypohjainen pinnoite hylkii likaa esim.