Logitech C920s Pro Hd

MS Office Personal, toimisto-ohjelmisto. Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, logitech c920s pro hd, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Logitech G HUB -ohjelmisto tarjoaa yhden portaalin, jolla optimoit ja mukautat kaikki tuetut Logitech G -laitteet: hiiri, näppäimistöt, kuulokemikrofonit, kovaääniset ja verkkokamerat. Hobby Hall.

Logitech C920S HD Pro, web-kamera

Logi Tune videoneuvotteluihin. Informaatioteknologia Läppärit Komponentit Pöytäkoneet Pillerit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Telekommunikaatio. Hobby Hall. Kahden vuoden rajoitettu laitteistotakuu. Tuloksena on luotettava teräväpiirtokuva neuvottelupuheluissa. Valitse, kuinka haluat näkyä videoneuvotteluissa. Kiinnitettävä suojasuljin suojaa objektiivia ja turvaa tarvittaessa yksityisyytesi.

logitech c920s pro hd

Kuulokkeet ja kaiuttimet

Yhteensopivuus: Windows® 8 tai uudempi MacOS Logi Tune -verkkokameraohjelmistolla voit säätää asetuksia, kuten zoomausta ja kuva-alaa, jotta näytät aina edustavalta. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Hanki Cs ja Litra Glow -pakettisi, joka on saatavilla vain osoitteesta Logitech. Tuloksena on luotettava teräväpiirtokuva neuvottelupuheluissa. Logi Tune videoneuvotteluihin. Microsoft Office Personal, toimisto-ohjelmisto.

citymarket vaatteet verkkokauppa

Logitech Cs Pro HD Webcam, halvin hinta 69€

Microsoft Office Personal, toimisto-ohjelmisto. Koti ja ydinperhe. Lataukset Etsi saatavilla olevia latauksia, jotka auttavat tehostamaan tuotteen ominaisuuksia. Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Huippunopea p-teräväpiirto ja kuvataajuus 60 kuvaa sekunnissa.

Logitech HD Pro Webcam C, halvin hinta 65€

Päivitetty Toimii yleisten puhelusovellusten kanssa. Resoluutio FPS llä. Löydä edullisimmat hinta. Liikkuminen ja ulkoilu.