Little Dutch Doll Sophia

Koppaan voit pakata kaiken tarvitsemasi, kuten tuttipullon ja toisen vaatekerraston retkeä varten. Emilia-vauva rakastaa sitä, kun hänet peitellään sänkyyn ja hänelle kerrotaan iltasatuja. Jännittävä leikki auttaa little dutch doll sophia yksinkertaisia syy-seuraussuhteita. Stimulates your babys hearing and tactile sense. Jos poikanukke on surullinen, hänen lempinalleensa lohduttaa häntä nopeasti. Keittiö ja ruokailu. Pikku kaverin kasvoilla on kaksi erilaista tunnetta.

Cuddle doll Sophia

Lisävarusteita Baby Annabell® -merkkinukelle Sis. Koti ja sisustus. Matkatoimistojen yhteystiedot Vakuutusyhtiöiden yhteystiedot Jätä arvostelu. Valitettavasti mallia ei voi valita verkkokaupasta tilattaessa. Ne ovat myös verrattain kevyet ja painavat vain 6 kg, joten lapsi saa niistä hyvää tukea opetellessaan kävelemään itse. Palapelit sopivat täydellisesti koottaviksi yksin tai yhdessä.

little dutch doll sophia

Kiitos että kirjoitit arvostelun capitalize . ’fi’

Kilpa-auto tutustuttaa imeväisikäiset jo varhain tekniikkaan ja tieteeseen. Sieltä lohikäärmevauva löysi uuden leikkikaverin: Villi pieni kukkayksisarvisvarsa. Tämä suloinen setti sisältää Suklaapupuvauva Emilian, jonka tunnistaa tummakärkisistä korvista ja kermanvärisestä turkista! Puhelimet ja tarvikkeet. Læg hele produktet i blød i lunken Tietoa meistä. Tuote sisältää: – Matkasängyn, jonka voi peittää verhoilla – Syöttötuolin, lautasen, ruokailuvälineet ja tuttipullon – Säilytystilan, jossa on kolme hyllyä ja kaksi henkaria nuken vaatteita varten Tuote sopii 42 cm:n nukeille.

ideapad 5i 14 notebookcheck

Cocomelon sukellusalus 10cm | Vauvalelut | Lelukauppa Partanen

Lisävarusteita Baby Annabell® -merkkinukelle Sis. Jännittävä leikki auttaa ymmärtämään yksinkertaisia syy-seuraussuhteita. Piirtäminen ja värittäminen Hama-helmet Muovailuvahat Tarrat ja tatuoinnit. Kritiikit 0. Vaipoissa on tarrat, jotka kehittävät hienomotoriikkaa leikkiessä.

Leikki-ikäiset ( vuotiaat) | Leluaitta Lelukauppa Oulu – Tagged ”little dutch”

Hauska ja stimuloiva vetolelu on lystikäs kaveri lapsellesi. Koppaan voit pakata kaiken tarvitsemasi, kuten tuttipullon ja toisen vaatekerraston retkeä varten. Klarnalla saat lisää maksuaikaa ostoksiisi. Harrastus ja vapaa-aika. Tämä hieno mustekalaorkesteri on huikea lelu. Sisustus ja tarvikkeet.