Lipun Ostaminen Hsl

Yllä oleva ohje toimii myös silloin, kun olet asentanut sovelluksen uudelleen puhelimeesi. AB-lippu käy sinulle, jos tulet Lipun ostaminen hsl keskustaan ja liikut bussilla, raitiovaunulla, junalla tai metrolla Helsingin sisällä tai menet Helsingistä metrolla Espooseen. Tarkista ajantasaiset aikataulut Matkahuollon ja HSL:n sivuilta World Wide Web. Suosittelemme, että käytät HSL-sovellusta älypuhelimella, jossa on vähintään Android 8. Linja-autonkuljettajilla on oikeus tarkistaa matkaliput ja niiden voimassaolot myös matkan aikana, joten pidäthän huolta lipustasi koko matkan ajan. Kaukoliikenteen lipun yhteyteen voit ostaa lisäpalveluna lemmikkipaikan, pyörätuolipaikan tai paikan polkupyörälle.

Jatka matkaasi HSL:n paikallis­liikenteessä

Lipun ostohetkellä pitää todistaa kuntalaisuus. Sisäiset, seutu- ja lähiseutuliput jäävät historiaan, ja lippu ostetaan vyöhykkeille ABCD. Osta lippu ajoissa ja varmista, että lippu on saapunut puhelimeesi ja voit esittää sen, kun sitä sinulta pyydetään. HSL-kertalipun osto on mahdollista VR:n kertalipun oston sekä sarjalipun ja lomalipun matkan varauksen yhteydessä. Esimerkiksi AB-kausilipun haltija voi ostaa lentokentälle mennessään Lipun ostaminen hsl, jonka hinta on 2,50 euroa. HSL-lipun ostaminen Lipun ostopaikat ja lipputyypit.

lipun ostaminen hsl

Kausilippu puhelimessasi

Mitä pidät uudistetusta Perille. Sivuston ovat tuottaneet Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kaupungit yhdessä Helsingin seudun liikenteen, Helsingin seudun ympäristöpalveluiden ja Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri HUS:n kanssa. Osta kerta-, kausi- tai vuorokausilippu missä ja milloin vain ja maksa kätevästi maksukortillasi. Valitse kortinlukijan näytöltä oikea matkustusalue. Nettilipun ostoaika on rajoitettu.

hp color laserjet pro m277n

Matkakortin käyttäminen

Halutessasi sovellus ilmoittaa, kun kertalippusi voimassaolo on päättynyt. HSL-kertalipun osto on mahdollista VR:n kertalipun oston sekä sarjalipun ja lomalipun matkan varauksen yhteydessä. Haluamme tarjota asiakkaillemme entistä helpomman tavan matkustaa määränpäähän julkisen liikenteen avulla. Käytössäsi on vanhentunut selain. Valitse kortinlukijan näytöltä oikea matkustusalue. Varmista myös, ettei lipun ostaminen hsl Object Linking and Embedding asetettu rajoituksia verkko-ostoksiin. Kehyskuntalippujen uudet vyöhykekohtaiset taksat

Matkustus / R-kioski

Karkkilan asukkaat kotipaikkana Karkkila voivat ostaa edulliset vyöhykehinnoitteluun perustuvat liput HSL-alueella matkustaessaan. Hyvä tietää. Suosittelemme, että käytät HSL-sovellusta älypuhelimella, jossa on vähintään Android 8. OnniBus myy kaukoliikenteen matkat helposti ja edullisesti ympäri Suomea. Sen jälkeen siitä peritään 6 euron käsittelymaksu.