Lightning Usb 3m

Korkeus cm. Valittu väri: Valkoinen. Kaikki myymälät. Osta kategorian mukaan. Toivottavasti toimii pitkään. Raisio Mylly.

Belkin USB-A / lightning punottu kaapeli 3m, valkoinen

Lightning-lataus- ja datakaapeli, 3 m. Muistathan hyödyntää klubietusi! JavaScript estetty selaimessasi. Katso palvelupaketit. Kissat Kissojen lelut ja tarvikkeet Kissojen ruokalajit.

lightning usb 3m

Tuote-esittely

Valitsemalla tämän toimitustavan autat vähävaraisia lapsia lahjoittamalla ostoskorin koko sisällön Hope ry:lle. Hakamäentie 1. Lahti Laune. Tilaa tarjouskirjeemme, niin saat 10 euron arvoisen etukoodin yli 50 euron verkkokauppatilaukselle! Lasten sisäpukeutuminen Paidat ja puserot Housut Mekot ja hameet Collegepuvut ja haalarit Yöpaidat ja pyjamat. Kempele Zeppelin.

jouluvalot bauhaus

mophie USB-A ‑kaapeli Lightning-liittimellä (3 m) – Apple (FI)

Nouto pakettiautomaatista. Hei klubilainen! Rated 5 out of 5 by Pitkät piuhat from Toimiva tuote. Takuuaika kk. Valmistajan takuun edut täydentävät kuluttajalainsäädännön takaamia oikeuksia.

Belkin Universal Serial Bus-A / lightning punottu kaapeli 3m, valkoinen – Prisma elektroninen kauppa

Tilauslomakkeessa näkyy valitsemistasi tuotteista maksettava ALV. Muilla kuin Apple-merkkisillä tuotteilla on mahdollisesti tuotteen valmistajan myöntämä valmistajan takuu — katso lisätietoja tuotteen pakkauksesta ja dokumentaatiosta. Voimatie 2. Muistathan hyödyntää klubietusi! Vantaanportinkatu 3. Ollut käytössä vasta vähän aikaa, toivotaan että toimii myös pitkäaikaisesti hyvin. Lisää koriin.