Lg Kuivaava Pesukone Ei Kuivaa

Jansku Nukkasihtiin menee meillä. Good machine. Rumpua on korjailtu täälläkin. Nyt on kuulalaakeroitu trissa. Lähetettävissä: Heti yli 25 kpl.

Kuivaava pesukone, kokemuksia?!

Suomi24 facebook Suomi24 twitter Suomi24 instagram. Jos sinun kuivausrummussa on puhallinhihna, ja vika on siinä, voit tilata uuden hinana tästä. Yllättävän hyvin vetää pyykkiä vaikka pienempi kone. Voihan olla, että homma on myöhemmin korjattu joko kondensaattorivalmistajan tai laitteen valmistajan toimesta. Seuraavaksi naama täynnä hampaita kilikkeet takaisin paikalleen ja eiköhän sama vika jatku. Ollaan nyt 2 viikon verran testattu LG:ltä saatua kuivaavaa pesukonetta ja ensivaikutelma on ollut todella hyvä! Pyykit eivät oikein kuivuneet ja laite ärisi oudosti.

lg kuivaava pesukone ei kuivaa

17 tuotearvostelua

Aihe vapaa. Meillä on täysin sama kone joka on nyt kuudesti siis todellakin 6 kertaa korjattu sen vuoksi että pyykki ei tule kuivaksi. Vierailija kirjoitti: Meillä on LG. En suosittele. Aloita uusi keskustelu.

jettilaituri käytetty

LG kuivausrummussa vika – Kodinkoneet – Suomi24 Keskustelut

Nyt teki tenän remmin muovinen kevyt kiristystrissa. Lämpenee muttei kuivaa Jos kuivausrumpu lämpenee, mutta vaatteet ei kuivu, vika voi johtua seuraavasta: Hihna, joka on litteä musta remmi on katkennut. Meillä LG:n pesukone-kuivurin pesu toimi hyvin, mutta kuivaaminen haisi voimakkaalle ja jätti pyykkiin kuvottavan hajun. No niin, sitten hajosi vesipumppu. Alkuperäinen kirjoittaja Vinja :. Pyykit jää nykyään yhä useammin ensin kosteaksi oli ongelma tai tyyppivika jo melkein uudesta alkaenmutta eiku sama ohjelma uudestaan päälle, niin kuivaa tulee. Hidas ja kulutti paljon vettä.

Eikö kuivausrumpu kuivaa kunnolla vaikka lämpiää?Lue tästä

Kuivaus on niin kovakourainen.. Nykyistä ei Object Linking and Embedding rempattu neljään vuoteen kuin kerran laakerit. Matsmart alennuskoodi – Torju ruokahävikkiä ja säästä rahaa hyödyntämällä parhaat tarjoukset. Meillä whirlpoolin kone, pesu 7kg ja kuivaus 5kg. Jos sinun kuivausrummussa on puhallinhihna, ja vika on siinä, voit tilata uuden hinana tästä. Ensimmäinen satsi kuivumassa, ja ainakin tuntuu lämpenevän. Toimitusaika arkipäivää.