Lexar M45

Tallennustila Macille ja Macbookille Meiltä löydät laajan valikoiman erityyppisiä tallennusvälineitä, jotka toimivat MacBook Pro n kanssa. Uutiset Lexar m45 uusia tuotteita Apple-laitteille! Ihanteellinen, kun haluat siirtää, tallentaa ja jakaa tiedostoja missä tahansa oletkin. Löytyy varastosta, lähetetään tänään. Metalliviimeistely toimii sekä eleganttina sign että kestävänä suojakuorena tiedostoillesi. Plus microSD on kortti todellisille seikkailijoille, jotka etsivät aina täydellisiä lexar m45 kaapattavaksi kameran linssillä. Etätallennus, arkisin.

Lexar JumpDrive M45

Löytyy varastosta, lähetetään tänään. Ulkoinen kiintolevy, jossa on täysi 8 Tt tai 4 Tt tallennustilaa, tallenna kaikki tarvitsemasi tällä kiintolevyllä. Tämän Universal Serial Bus -muistin avulla voit siirtää tietoja helposti ja kätevästi suoraan lexar m45 tai tietokoneeseesi. ALE Huippuhinnat koko viikon! Suodata Sulje Tyhjennä filtteri.

lexar m45

Tuotteen ominaisuudet

Suosituimmat Suosituimmat jalosteet! Suodata Sulje Tyhjennä filtteri. USB-tikut Macille ja Macbookille. Auttaa suojaamaan sisältöä, kun otat sen mukaasi. Kääntyvä liitin on muotoiltu symmetrisesti, joten siinä on aina oikea puoli ylöspäin, jotta liitäntä on nopeaa ja helppoa. Ei varastossa, viikkoa. JetFlash on edullinen USB-tikku, jonka avulla tiedostoja on helppo tallentaa, kuljettaa ja jakaa missä tahansa.

arabia kynttilänjalka lasinen

32GB JumpDrive M45 USB Silver USB-muisti –

JumpDrive M25 on yhteensopiva sekä PC- että Mac-järjestelmien kanssa ja sen avulla voit helposti tallentaa suuren määrän valokuvia, musiikkia ja videotiedostoja. Se on valmistettu metallista ja lexar m45 pölyä, iskuja ja vettä. Tallenna tiedostot, säveltaide ja elokuvat Universal Serial Bus-muistiin. USB 3. ALE Huippuhinnat koko viikon!

Lexar JumpDrive M45 – Tuotetiedot |

Metalliviimeistely toimii sekä eleganttina sign että kestävänä suojakuorena tiedostoillesi. Kuinka USB-muisti toimii? Etätallennus, arkisin. Ulkoinen kiintolevy, jossa on täysi 8 Tt tai 4 Tt tallennustilaa, tallenna kaikki tarvitsemasi tällä kiintolevyllä. Ihanteellinen, kun haluat siirtää, tallentaa ja jakaa tiedostoja missä tahansa oletkin. Heti kun näet vilkkuvan valon, voit aloittaa tiedostojesi siirron.