Lenovo Tb X 606

Mobiiliverkon sukupolvi 4G. Vakiokuvasuhde Tuotekuvat ovat suuntaa-antavia eivätkä välttämättä sisällä tuotteiden ominaisuuksien täydellistä kuvausta. Tuotekoodi: ZG38C Tuotetta ei enää löydy tietokannastamme.

LENOVO TB-X606 LCD Conn myalr and (5D78C16192)

Suunnittelu Kotelotyyppi Kosketusnäyttö. Takakameran resoluutio numeerinen 8 MP. Integroitu kortinlukija. Tuotteen syvyys 8,15 mm. Ja kun olet tien päällä, valinnainen suojakotelo suojaa tablettisi ja toimii myös telineenä. Products ship within the same business day excl.

lenovo tb x 606

Lähetä meille viesti – kysymys tai tarjouspyyntö

Audiojärjestelmä Dolby Atmos. Rakenna omasi 0. Valinnaisen älykkään latausaseman ja Google Assistantin avulla voit hallita älykotiasi. Telakointiliitintyyppi Lenovo Pogo Pin. Lähetetään työpäivän kuluessa. Digital River Ireland Ltd on tässä kaupassa tarjottujen tuotteiden ja palvelujen valtuutettu jälleenmyyjä ja vähittäiskauppias.

acer notebook microsoft office

Tab M10 FHD Plus (2. sukupolvi) | 10,3 tuuman viihdetabletti koko perheelle | Lenovo Suomi

Matkapuhelimet Matkapuhelintarvikkeet. Epäselvissä tilanteissa lähetä sähköpostia myyntiin kauppa ilonait. Varastossa Näyttö Näytön halkaisija 10,3 ”. Suoritinperhe Mediatek.

Lenovo Smart Tab M10 TB-XX – Tuotetiedot |

Wi-Fi-standardit Prosessorin taajuus 2,3 GHz. Oppimisen teknologian verkkokauppa kauppa ilonait. Automaattinen tarkennus Kyllä. Voit käyttää verkkoyhteyttä missä ja milloin tahansa.