Lego Nasa

Tuotteita lavalla. Rakenna tämän upean metrin korkuisen raketin kolme vaihetta ja pane näytteille tai laukaise kiertoradalle. Painomitat: korkeus 20 cm, leveys 22 cm ja syvyys 20 cm. Pakkauksen syvyys. Ikäsuositus lego nasa 14v. Go to Top.

LEGO Creator 10266 NASA Apollo 11 Lunar Lander

Pahvilaatikoiden lukumäärä per lava. Tuotteen väri. Rakenna tämän upean metrin korkuisen raketin kolme vaihetta ja pane näytteille tai laukaise kiertoradalle. Manage consent. Kestävän kehityksen sertifikaatit. Tuote ID.

lego nasa

Tutustu myös

Lue lisää Tuotekuvaus. Lisää ostoskoriin lisätiedot. Viimeaikaiset katsomasi jalosteet. Takaisin sivun alkuun. OLE ensimmäinen:. Tämä haastava ja nostalginen malli on palkitseva rakennuskokemus. Leluhahmot sisältyvät.

hp hewlett packard i5

Osta LEGO – NASA Apollo Saturn V ()

Lisätiedot Lisätiedot Paino 3. Kerrosten lukumäärä per lava. Packed with authentic details, it features 3 removable rocket stages, including the S-IVB third stage with the lunar lander and lego nasa orbiter. Monitahoinen malli Tämä malli tarjoaa haastavan ja palkitsevan rakennuskokemuksen ja sopii hyvin niin kodin kuin toimistonkin sisustukseen. Muut ostivat lisäksi.

Lego Ideas – LEGO NASA Apollo Saturn V, halvin hinta €

Suositeltu ikä max. Previous Slide Next Slide. Pahvilaatikoiden lukumäärä per lava. Rakenna ja inspiroi seuraavan sukupolven astronautteja LEGO® avaruusraketeilla ja -ajoneuvoilla — mennään! Tuotepakkauksen pituus.