Lego Friends Emman Talo

Tutustu ja pelaa LEGO® Friends Stephanien talossa, jossa on keittiö, jossa erkkeri, jääkaappi ja uuni, joka voidaan avata, oleskelutila televisiolla ja kierreportaat, jotka johtavat makuuhuoneeseen, jossa on kaareva parveke, suihkuhuone ja tutkimus. Anna palikoiden kuivua itsestään puhdistuksen jälkeen. Kategoriat ja tuotemerkit. Laatikko ja ohjeistot tallella. Virheetön – Avaamattomissa Polyeteenipussissa, Ilman alkuperäistä pakkauksessa.

Lego Friends 41095 Emman Talo

Tori Todennettu Monet nykyaikaiset Lego-ohjeet sisältävät osaluettelon kirjasen lopussa. Sivustollamme käytetään evästeitä, joilla voimme parantaa sivustoa ja käyttökokemustasi sekä kohdentaa markkinointiamme. Ilman haastetta, Netti-palveluntarjoajasi vapaaehtoista suostumusta tai kolmannen osapuolen lisätietueita pelkästään tähän tarkoitukseen tallennettuja tai haettuja tietoja ei yleensä voida käyttää tunnistamaan sinua. Yhteystiedot Palaute Tavaratalot Yritysmyynti. Lego friends Stephanien talo.

lego friends emman talo

Legon Friends-sarja täydentyy upealla talolla

Ikäsuoritus mainitaan aina laatikossa. Hinta 40e. Ikäsuositus tälle tuotteelle on 6 — 12 vuotta. Nouto, käteinen tai MobilePay Tori Tämä Legon Friends-sarja sisältää yhteensä lego-osaa. Tuote on lisätty toivelistalle. Lisätiedot Lego friends -setti, Stephanien pieni karitsa.

audi a3 30 tdi 2020

Lego Friends Emman Talo – Lelukauppafi

Lisävarusteisiin kuuluvat: sammakko, kangas, harja, hajuvesipullo ja kauneustuotteet, kamera, keittiövälineet, lautaset, hedelmäkupit, juoma, kananjalka, kirja, ämpäri ja sisäpuhelin. Valmista herkullinen ateria upouudessa keittiössä, ja käytä siihen kasvimaalla kasvatettuja vihanneksia ja avattavasta jääkaapista löytyviä tuoreita aineksia. Kaupan päälle ohjeisiin kuulumaton pupun talo kuva 3. Emman talo on sarjan lego friends emman talo osa, ja se on jokaisen Friends-fanin suosikkipaketti. Lego friends, Olivian talo. Emman talo on jokaisen legojen ystävän suosikki.

Käyttöohjeet kohteelle Lego Friends

Keittiössä on avautuva jääkaappi, avattava astianpesukone, laatikko, liesi, pöytä, 3 tuolia ja lamppu. Kolme mininukkea ja pupu mukana. Se sisältää modulaarisen kaksikerroksisen talon, jossa on keittiö, kuisti, olohuone, kierreportaat, makuuhuone, kylpyhuone, opiskelu ja kaninkoppi. Materiaali Muovit. Säilyttäminen Avoin säilyttäminen Hyllyköt ja kaapit Säästölippaat ja korurasiat Lelulaatikot ja arkut.